Advertisement

Αφγανισταν Ταλιμπαν - Αφγανιστάν: Στην κατοχή των Ταλιμπάν και η Τζαλαλάμπαντ ... : Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.

Αφγανισταν Ταλιμπαν - Αφγανιστάν: Στην κατοχή των Ταλιμπάν και η Τζαλαλάμπαντ ... : Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής.

Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής.

ΤΟ ΄ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ...! ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ...
ΤΟ ΄ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ...! ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ... from 4.bp.blogspot.com
Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι.

«η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γκάνι. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα;

Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ... from www.makeleio.gr
Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν.

Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον.

Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Ταλιμπάν: Ελέγχουμε το 85% του Αφγανιστάν - taliban ...
Ταλιμπάν: Ελέγχουμε το 85% του Αφγανιστάν - taliban ... from images32.inewsgr.com
Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της.

Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.

Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Posting Komentar

0 Komentar